Към новата система за онлайн резервации на Planet Travel Center!

Можете да използвате филтрите заедно или самостоятелно.

Ваучер подарък

ASSAMARIS FAMILY HOTEL ***


ИЗБЕРЕТЕ ДАТИ И РЕЗЕРВИРАЙТЕ ОНЛАЙН

 

ASSAMARIS FAMILY HOTEL

Семейният хотел Assamaris се намира на 50 метра от плажа Аспровалта. Той е заобиколен от добре поддържана градина с кът за сядане. Хотелът има ресторант и бар. В целия хотел има безплатен Wi-Fi достъп.

Всички помещения за настаняване са с балкон или тераса, кухненски бокс с хладилник и кът за хранене. Съоръженията включват климатик и телевизор със сателитни програми. Някои видове помещения за настаняване предлагат изглед към залива Орфану.

Семеен хотел Assamaris е на 150 метра от центъра на Аспровалта, където има рибни таверни и магазини. Международно летище Солун е на 95 километра. Осигурен е безплатен частен паркинг.

www.assamaris.gr

ИЗБЕРЕТЕ ДАТИ И РЕЗЕРВИРАЙТЕ ОНЛАЙН

 

Доплащане за закуска

6 EUR на човек на вечер

ЦЕНИТЕ СА В ЕВРО НА СТАЯ ЗА ЕДНА НОЩУВКА

Плащането се извършва в лева по 1.95583 BGN за 1 EUR

Без храна

EUR

01.01.2017 - 30.06.2017
22.09.2017 - 31.12.2017

EUR

01.07.2017 - 21.09.2017
Единична стая/sinlge room 1 възрастен

На Стая
5461
Двойна стая/double room 2 възрастни

На Стая
6172
Тройна стая/triple room 3 възрастни

На Стая
7279
Четворна стая/Quadraple Room 4 възрастни

На Стая
7991
Апартамент/Suite A Double 4 възрастни

На Стая
97107
Апартамент/Suite A Double 5 възрастни

На Стая
97107

Аспровалта

Курортният район Аспровалта се намира край гръцкия град Агиос Георгиос, близо до Солун. Пясъчният бряг на Аспровалта, дълъг 2 км и широк 70 до 120 м е носител на син флаг заради чистотата си, красотата и опазването на околната среда в региона. Други красиви плажове в района са Неа Врасна, Врасна, Агиос Йоанис.

Аспровалта е модерен морски туристически район на брега на Егейско море. Намира се само на час път от Солун, Кавала, Сер и Драма. В района има много хотели, туристически стаи и красиви квартири, които предлагат приятно прекарване и почивка.

Известни са местите таверни, рибни заведения, както и нощният живот и кафетата в този процъфтяващ курорт. Посетителите могат да практикуват водни спортове като платноходство, плажен волейбол, водни ски. Има много места, откъдето да наемеш мотор или кола.

През годината местната община организира дейности за опазване на околната среда с цел увеличаване на броя на туристите.

Близо до крайбрежието са създадени много красиви паркове, чиято цел е да опазят местната природа незасегната. Сред тях е и Паркът за природно възстановяване, където се отглеждат местни животни и птици.

Около Агиос Георгиос могат да се видят и исторически забележителности - останки от древна Македония, селището Врасна, манастирът Агиос Георгиос.

РЕКЛАМАЦИИ И АНУЛАЦИИ

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.