Към новата система за онлайн резервации на Planet Travel Center!

Можете да използвате филтрите заедно или самостоятелно.

Ваучер подарък

HOTEL PLANETA *****


Нашето предложение за Вашата лятна почивка в HOTEL PLANETA


Хотел "Планета" се намира на 25 км. от летище Бургас, на 200 м. от центъра на Слънчев бряг и на 100 м. от плажа. Хотелът разполага с основен ресторант, снакс и рибен ресторант, Lobby bar, бар- анимация, нощен бар, SPA център, фитнес, конферентни зали, лекарски кабинети, обменно бюро, магазин за сувенири, детска градина, фризьор­ски салон, плувен басейн, джакузи, сейф и 510 стаи с изглед към морето и планината.
Стаи:
Балкон, минибар, сателитна телевизия, интернет, климатик, вана, сешоар.
SPA:
Caунa, римска баня, джакузи, съвременни SPA процедури, фитнес.
Основен ресторант:
850 места, Show-cooking. Снакс и рибен ресторант: 100 места, салатен бар, Show-cooking, средиземноморска кухня.
SKY бар:
Панорамен, с богат асортимент от напитки и коктейли.
Конферентни зали:

Панорамни, с изглед към морето, мултимедия, с възможност за симултанен превод на 3 езика. Зала 1 - 360 места Зала 2 - 160 места Зала 3 - 80 места
Бар - анимация:
Капацитет - 300 места, анимация на руски, английски и немски; детска анимация.


www.planetagroup.net


Вижте и останалите ни предложения за хотели в Слънчев бряг...

Слънчев Бряг

Слънчев бряг

• закътан залив, отворен на изток
• плажове, дълги повече от 8 км. и 150 м. широки
• фин пясък
• естествени дюни
• чисти води, песъчливо дъно
• спокойно море, без приливи
• свеж въздух, повлиян от Стара планина
• 1700 часа слънцегреене от май до октомври

Снимки: Елена Георгиева

РЕКЛАМАЦИИ И АНУЛАЦИИ

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.