Към новата система за онлайн резервации на Planet Travel Center!

Можете да използвате филтрите заедно или самостоятелно.

Ваучер подарък

ОЧАКВАЙТЕ НОВАТА НИ ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА ЗА ХОТЕЛИ, ВАКАНЦИОННИ ПАКЕТИ, САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ВКЛЮЧЕНИ НИСКОТАРИФНИ АВИОКОМПАНИИ, КОЛИ ПОД НАЕМ В ЦЯЛ СВЯТ, РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРАЗНИЧНИ ПАКЕТИ!
Системата е предвидена да стартира до 2 месеца и всички колеги с договори ще получат информация, обучение за работа със системата и всички подробности за сътрудничество на най-модерно ниво.

 

ПЛАНЕТ Туроператор успешно започна своята дейност преди 19 години. През това време компанията ни се превърна в един от водещите туроператори в България, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните туристически услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

Предлагаме богат избор и различни варианти за ваканция, подходящи за семейства с деца, за любителите на активното оползотворяване на времето, изпълнено със забавления, за почитателите на здравословния начин на живот и почивка на море или почивка на планина или почивка в чужбина, както и за корпоративни клиенти. Възползвайки се от услугите на ПЛАНЕТ вие получавате една подробно обмислена и добре организирана програма на разумна цена и съответстваща на качеството. За това свидетелства фактът, че за последната година туристите, използвали услугите на ПЛАНЕТ са се увеличили с 20%, независимо от икономическата криза.

За нас ще бъде огромно удоволствие да споделим опита и впечатленията си от всички страни и хотели, които предлагаме, лично проверени от нас и да ви предложим голямо разнообразие от групови екскурзии и индивидуални екскурзии, бизнес пътувания, VIP услуги, конгреси и мероприятия.

Чрез туристическа агенция ПЛАНЕТ можете да наемете яхта, скутер, мотоциклет или кола, да си организирате самостоятелен круиз с отделна яхта и екипаж на ваше разположение. Можете да направите резервация за хотел, трансфер, екскурзии на място, гид в избрана точка на света и да разчитате на чудесно отношение и качество. Ние знаем как да се погрижим, за вашата пълноценна почивка и забавление. Имаме налице всички необходими предпоставки, за да гарантираме всичко това: представителни офиси на партньорите ни във всички страни, които предлагаме, както и професионални консултанти в офисите ни в София, агенции-партньори в почти всички градове на страната, готови да предложат възможно най-добрите условия за почивка и екскурзии, отговарящи на вашите изисквания и критерии.

Ние сме уверени, че нашите интересни предложения вече са привлекли вниманието ви и се надяваме, че бихте избрали нашата компания в качеството си на Ваш туроператор, гарантиращ само приятни впечатления от предстоящото ви пътуване.