Към новата система за онлайн резервации на Planet Travel Center!

Можете да използвате филтрите заедно или самостоятелно.

Ваучер подарък

ПОЧИВКА НА СЕЙШЕЛИТЕ 2019 11 нощувки - 7 на о-в Мае + 4 на о-в Пралин


ПОЧИВКА НА СЕЙШЕЛИТЕ 2019 11 нощувки - 7 на о-в Мае + 4 на о-в Пралин

11.01 - 29.04.2019 или други дати след тази до 29.04.19 ( цените са валидни за този период)

11 нощувки  - 7 на о-в Махе + 4 на о-в Пралин

KEMPINSKI SEYCHELLES RESORT 5*

Kempinski Seychelles е разположен в луксозния южен край на остров Мае, на известния залив Baie Lazare. Комплексът предлага луксозни стаи с балкон или тераса. Включва открит басейн и спа съоръжения.

Kempinski Seychelles Resort предлага настаняване в просторни, елегантно обзаведени стаи с модерни мебели от дърво. Всички климатизирани помещения разполагат с балкон или самостоятелна тераса. Включват сателитна телевизия, зарядно устройство за iPod, удобства за приготвяне на чай и кафе и минибар.

В кафене Lazare се предлагат закуска и тематични вечери на шведска маса. В L'Indochine се сервират избрани традиционни ястия. В бар Windsong гостите могат да се наслаждават на коктейли и леки закуски, а в лоби бар Planter’s да се забавляват с музика на живо всяка вечер.

Басейнът в хотелския комплекс е с олимпийски размери и е отлично място за отдих, а до него има модерна фитнес зала. Гостите могат да практикуват дейности като гмуркане с шнорхел и каяк. Спа центърът предлага 6 зали за процедури.

www.kempinski.com

Constance Lemuria 

Разполагащ с басейн на 3 нива и просторни суити и вили, хотелски комплекс Constance Lemuria Resort предлага СПА център, заобиколен от голяма градина и 3 ресторанта. Той предлага също 4 бара и безплатен достъп до Wi-Fi.

Всички климатизирани помещения за настаняване в Constance Lemuria са обзаведени с мебели от дърво, а някои са със сламени покриви. Във всички има самостоятелна баня с вана и сешоар. Има още сейф, сателитна телевизия, DVD плейър и телефон.

Ресторантите предлагат голямо разнообразие от местни и международни ястия на шведска маса и а-ла-карт. Баровете предлагат на гостите избор от различни атмосфери и възможности за развлечения през деня или за отдих след вечеря.

Le Spa de Constance предлага разнообразни масажи и процедури за Вашата релаксация сред палми и бамбук. Спортните развлечения включват голф игрище с 18 дупки, 2 тенис корта, екскурзии за гмуркане и уиндсърф.

https://www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/seychelles/lemuria/?slider=services&tab=accomodation&subtab=junior-suite

 

ПРОГРАМА

ДЕН 1

Излитане от София за Maxe с прекачване през Истанбул

ДЕН 2

Кацане на летище Махе, трансфер до избрания хотел и настаняване.
Нощувка.

ДЕН 3 - ДЕН 8

Закуска. Свободно време за пълна почивка, слънчеви бани, гмуркане, различни спортове или екскурзии по желание.

ДЕН 9

Закуска. Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Трансфер до летището и излитане от Махе през транзитно летище за България.

ДЕН 10

Пристигане в София

 

Настаняване със закуска и вечеря

11.01.2019 - 29.04.2019

 

Човек в двойна стая Hill View
  4560 евро
Човек в двойна  стая JINUOR SUITE - Sea View   4880 евро

 

ЦЕНИТЕ СА В ЕВРО НА СТАЯ ЗА 11 НОЩУВКИ

Плащането се извършва влева по курс 1.95583 BGN за 1 EUR

Цените включват

- Хотелско настаняване за 11 нощувки 

- 7 на о-в Мае 

4 на о-в Пралин

- Закуска и вечеря

- Самолетни билети София - Махе - София с Турски авиолинии

самолетен билет вътрешен полет 

застраховки

- Трансфери летище - хотел - летище

Цените не включват

 - Разходи от личен характер

 

Разписание на полетите:


1  TK1030 S 11JAN 5 SOFIST HK1       2  2120 2340   32B E 0 M

2  TK 748 S 12JAN 6 ISTSEZ HK1       I  0150 1105   332 E 0 

3  TK 749 H 23JAN 3 SEZIST HK1          2310 0635+1 332 E 0 

4  TK1027 H 24JAN 4 ISTSOF HK1       I  0835 0855   73J E 0

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

    • Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от фирмата.
    • Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
    • Пакетните цени са калкулирани на база най-ниската тарифа на авиокомпанията.
 


Сейшелски острови

Пълно наименование - Република Сейшелски острови

Страната има площ 405 кв. км и е разположена в западната част на Индийския океан на 86 острова (46 населени) от архипелазите Сейшелски, Амирантски, Алдабра, Космоледо, Фаркуар и др., с обща брегова линия 620 км. Най-големите острови от групата на Сейшелските (Мае, Праслен, Силует, Ла Диг и др.) са изградени от скали и достигат надморска височина до 906 м (връх Морне на о-в Мае), останалите острови са малки, предимно коралови.

Климат - субекваториален, морски. Средните месечни температури са 26-28 градуса Сº. Валежи - до 4000 мм (максимум през лятото). Във вътрешните равнинни части на по-големите острови са се съхранили вечнозелени тропически гори.

Население - 85 хил. жители. Гъстота - 209.9 жит. на кв. км. Естествен прираст 17. Средна продължителност на живота - мъже - 70 г, жени - 76 г.

Етнически състав - сейшелци - 89.1 %, индийци - 4.7 %, малгаши - 3.1 %, англичани - 1.6 %, китайци - 1.5 %.

Официален език - сейшелски криол (на основата на френски език). Други езици - френски и английски.

Конфесионален състав - християни - 93.2 % (от тях католици - 94.6 %, протестанти - 5.4 %), мюсюлмани - 3.2 %, индуисти - 2.4 %, будисти - 1.2 %. Извън страната живеят 8 хил. сейшелци, главно в Англия. Градско население - 59 %.

Столица - Виктория (25 хил. ж.). Други градове - Ла Реюнион, Такамака. Около 90 % от населението живеят на о-в Махе.

Административно деление
- 23 окръга.

По-важни исторически събития и дати
- до средата на ХVII в. - островите са ненаселени; 1502 г. - открити от португалски мореплаватели; 1756 г. - французи окупират страната; 1794 г. - островите са завзети от Великобритания; 29 юни 1976 г. - провъзгласена независимостта на страната; 18 юни 1993 г. - утвърдена нова конституция.

Държавно устройство - република. Глава на държавата и правителството - президент, избиран за 5 години. Законодателна власт - Национално събрание (34 депутата, 25 се избират и 9 се назначават от президента).

Парична единица - сейшелска рупия (Sre) = 100 цента

Стопанство - слабо развито. Няма полезни изкопаеми, а промишлеността е представена от малки предприятия за преработка на селскостопанска продукция. Основни селскостопански култури - кокосова палма, тютюн, ванилия, канела. Основни износни продукти - риба и рибни консерви, копра, ванилия и канела.

Транспорт - шосета - 280 км. Няма ж.п. линии.

Туризъм - водещ отрасъл на икономиката, в който е заета 1/3 от населението. Добра туристическа база, плажове и подходящ климат. Годишно страната се посещава от 130 хил. чуждестранни туристи.

От София до Виктория - 6 177 км

Градове и местности в Сейшелски острови

остров Ла Диг   •   остров Махе   •   остров Праслин

РЕКЛАМАЦИИ И АНУЛАЦИИ

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.